TUI

Team TUI Amsterdam Osdorp is super betrokken bij hun winkel en natuurlijk de klanten. Daarom hebben zij zelf een leuke tekst aangeleverd om wat over zichzelf te vertellen en jou van harte uit te nodigen. Lees snel mee:

DISCOVER YOUR SMILE
Vakantie is de mooiste tijd van het jaar. Wat is leuker dan onbekommerd genieten van andere culturen, een bezoek brengen aan een boeiende stad of te relaxen op een prachtig strand met de zon op je huid? Kortom, te genieten van de dingen die het leven zo prettig maken. Wij doen er alles aan om onze reizigers een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Ons streven is dan ook om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van al onze gasten te overtreffen. Onze belofte is niet voor niets Discover Your Smile.

In onze TUI winkel in Amsterdam Osdorp helpen we je graag met een persoonlijk advies. We nemen de tijd voor je om samen te kijken welke vakantie het beste bij jouw wensen aansluit. Hoe fijn is het om iemand tegenover je te hebben die je wat meer kan vertellen over de bestemmingen, en die je kan helpen met het maken van de juiste keuze van hotel of appartement.

We hebben onze winkel momenteel iets aangepast zodat we je op gepaste afstand kunnen ontvangen in het kader van ieders veiligheid. Hierbij geldt een maximum aantal gasten die tegelijkertijd in de winkel aanwezig kunnen zijn. Wil je zeker zijn dat je meteen geholpen kunt worden? Daar hebben we een oplossing voor: je kunt vooraf een afspraak plannen voor een bezoek in onze vestiging of om vanuit huis te videobellen met één van onze reisadviseurs. Kijk hiervoor op onze website www.tui.nl bij service en contact.
Al meer dan 20 jaar zijn we jouw vertrouwde reispartner aan het Osdorpplein 371 in Amsterdam. We verwelkomen je graag en de uiteraard staat de koffie voor je klaar.

Team TUI Amsterdam Osdorp: Yoka, Diana, Nathaly en Nathalie

OPENINGSTIJDEN
Maandag: 12:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 10:00 – 17:30 uur
Woensdag: 10:00 – 17:30 uur
Donderdag: 10:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

ADRES
Osdorpplein 371
1068 EV Amsterdam

TELEFOON
020 610 3635

ONLINE