Voel de dynamiek, ervaar de rust

Best of both worlds

  • 1.700 nieuwe woningen
  • Winkels en horeca om de hoek
  • Perfect bereikbaar met auto en OV
  • Aan de Sloterplas

Werelds wonen

De stad aan je voeten en het park en de Sloterplas om de hoek

Het levendige Osdorpplein is hip en happening en belooft een van de leukste nieuwe woonplekken van Amsterdam te worden. Steeds meer young professionals ontdekken dit deel van Amsterdam en maken de sprong over de ring. Maar ook empty nesters en andere actieve stedelingen krijgen dit gebied steeds vaker in hun vizier.

Tot 2024 worden hier zo’n 1.700 nieuwe woningen gebouwd. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Je vindt hier compacte stadswoningen en ruime appartementen in uiteenlopende prijsklassen. Er is veel belangstelling dus zorg dat je op tijd bent. Als je je aanmeldt onderaan deze pagina, ben je altijd op de hoogte!

MIX

Het huidige stadsloket van Amsterdam Nieuw West aan het Osdorpplein in Amsterdam zal in 2022 verhuizen naar nieuwbouwproject The Hub. Op de plek van het huidige stadskantoor komt het nieuwbouwproject MIX.

In het project komen appartementen, winkels, kantoren, een parkeergarage, een fietsenstalling en Het Verhalenhuis met onder andere de nieuwe openbare bibliotheek. MRP uit Amsterdam is de ontwikkelaar van het project. Het project bestaat uit ruim 500 appartementen, verdeeld over zes torens, gelegen aan een grote semi-openbare binnentuin te bereiken via twee royale trappen aan de zuidkant van het project. De start verkoop van de appartementen zal naar verwachting begin 2022 zijn. De bouw van MIX zal in de tweede helft van 2022 starten.

The Hub

Zoek je een koopappartement in jouw geliefde Amsterdam? Meet The Hub! Hier woon je midden in het bruisende hart van Amsterdam Nieuw West, het Osdorpplein met de Sloterplas om de hoek. The best of both worlds? Oordeel zelf.

Best of both worlds

Er is geen groener stadsdeel in Amsterdam te vinden dan Amsterdam Nieuw West. Even een rondje rennen, ontspannen in het park, op een mooie zomeravond een wandeling maken. Je doet het gewoon in de buurt van jouw nieuwe woning in The Hub. En als je dan in het gras zit met een goed boek, lijkt de drukte mijlen ver weg. Heerlijk toch!

Ontdek Osdorpplein

Vignet Osdorpplein